Simer-95 Bt. – szikvíz és kerítésdrót előállítás, forgalmazás termelői áron.
KERÍTÉS KERESŐ:  

ELÉRHETŐSÉGEINK

 

Tel.: 46/381-643 20/436-8743

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

E-mail: simer95@citromail.hu

 

NYITVATARTÁS

 

Téli időszámítás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Szombat: 08:00 - 13:00

Vasárnap: zárva

 

Nyári időszámítás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00

Szombat: 08:00 - 13:00

Vasárnap: zárva

Ön milyen vizet iszik legszívesebben és miért?
Csapvizet, mert az a legolcsóbb.
Ásványvizet az ásványi anyagok miatt.
Ásványvizet, mert az a legtisztább.
Szódavizet, mert az a legtisztább.
Szódavizet, mert tiszta és olcsóbb mint az ásványvíz.

Kerítés drót horganyzott kivitelben

2012.09.23. 09:53:46

A tűzi horganyzás azt jelenti, hogy a szennyeződésektől megtisztított kerítés drótot folyékony cinkbe áztatják. (A folyékony cink neve a horgany.) Ebben a horganyfürdőben 450 Celsius körüli hőmérsékletet alkalmaznak, így a cink összeötvöződik a dróttal. A dróton a horgany vastagsága attól függ, hogy mennyi ideig hagyják ázni. Ez az eljárás évtizedekre ellenállóvá teszi a fémet a rozsda ellen. Csak a sokkal lassúbb, úgynevezett cinkerózió hat rá, de festéssel még ezt is lehet késleltetni, így szinte örökéletű lesz az anyag.

 

Az eljárás során nagyon fontos, hogy megfelelően tiszta legyen a drót felülete, különben nem tökéletes a diffúzió és foltok maradnak. A tisztítást ezért többféle módszer együttes alkalmazásával végzik. Egyrészt vegyi tisztítás történik, vagyis különböző vegyi anyagokkal távolíttatják el a szennyeződéseket, másrészt kézzel is megtisztítják az alapanyagot. Ha mégis marad a dróton olyan rész, amit nem fed el tökéletesen a horgany, annak kezelésére szolgál az úgynevezett cink spray, amivel kiküszöböli a védelmi hibákat és a szín eltéréseket is.

 

A kerítésgyártáshoz nálunk felhasznált kerítés drót minden esetben horganyzott, tehát rozsdamentes. Ezen felül, ha valaki még további védelmet szeretne, PVC borítással is ellátjuk a kerítés drótot.

 

Egyéb tulajdonságok is fontosak

 

A különféle kerítés drót alapanyagok esetében, a horganyzás mellett még számos, fontos paramétert kell figyelembe venni ahhoz, hogy megfelelő minőséget kapjunk a pénzünkért. Ezekről bővebben a drótkerítés gyártás menüpont alatt tájékozódhat.

 

FIGYELEM! A túl olcsó kerítés drót több kárt okoz mint hasznot. Bővebben >>

Adatvédelmi szabályzat ►Mobil verzió ►Honlapkészítés Miskolc