Simer-95 Bt. – szikvíz és kerítésdrót előállítás, forgalmazás termelői áron.
KERÍTÉS KERESŐ:  

ELÉRHETŐSÉGEINK

 

Tel.: 46/381-643 20/436-8743

Cím: 3531. Miskolc, Kalló u. 39.

E-mail: simer95@citromail.hu

 

NYITVATARTÁS

 

Téli időszámítás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Szombat: 08:00 - 13:00

Vasárnap: zárva

 

Nyári időszámítás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00

Szombat: 08:00 - 13:00

Vasárnap: zárva

Ön milyen vizet iszik legszívesebben és miért?
Csapvizet, mert az a legolcsóbb.
Ásványvizet az ásványi anyagok miatt.
Ásványvizet, mert az a legtisztább.
Szódavizet, mert az a legtisztább.
Szódavizet, mert tiszta és olcsóbb mint az ásványvíz.

Vadháló

2013.05.30. 22:39:51

A vadháló alkalmazása az egyik legolcsóbb és legpraktikusabb módja egy terület körülzárásának. Könnyen felszerelhető, és kiváló védelmet nyújt. Mint neve is mutatja, elsősorban állatok távoltartására szolgál. Leggyakrabban kiskertek, gyümölcsösök, erdők, telkek védelmére használják.

 

A vadháló tulajdonképpen acélhuzal speciális összecsomózásával előállított, drótfonat kerítés.

 

Sokféle méretben kapható, mind a magasságot, mind pedig az acélhuzal vastagságát tekintve. Ez utóbbinak nagy szerepe van a kerítés szakítószilárdságában, amit még az oszloptávolság is befolyásol.

 

Az ideális méret kiválasztásához azt kell átgondolni, hogy milyen állatok fordulhatnak elő azon a területen, ahol területünket védeni szeretnénk. Ha elsősorban nyulak, vagy egyéb, kis testű állatok jelentik a veszélyt, akkor érdemes a leggyengébb és ezért legolcsóbb megoldást választani. A legerősebb vadhálóra akkor van szükség, ha nagytestű állatok is vannak a környéken. A legnagyobb próbatételt egy vadháló számára a vaddisznó jelentheti, de a nagy szakítószilárdságú, jól felszerelt hálók kiállják a vaddisznó próbálkozásait. Különösen, ha földbe tüskézéssel van megerősítve a kerítés alja.

 

Cégünk, a Simer-95 Bt. nagyon nagy méretválasztékban állít elő vadhálót, miskolci üzemében. Nagy termelőkapacitással és raktárral rendelkezünk, így ipari volumenű megrendeléseket is ki tudunk elégíteni, várakozás nélkül. Köszönhetően saját gyárunknak, termelői áron tudjuk értékesíteni a vadhálókat.

 

Tegyen egy próbát, kérjen árajánlatot az „Üzenetküldő" menüpont alatt! Az üzenet részbe kérjük írja be a vadháló méreteit!

 

 

Adatvédelmi szabályzat ►Mobil verzió ►Honlapkészítés Miskolc