Vadháló
2013.05.30. 22:39:51

A vadháló alkalmazása az egyik legolcsóbb és legpraktikusabb módja egy terület körülzárásának. Könnyen felszerelhető, és kiváló védelmet nyújt. Mint neve is mutatja, elsősorban állatok távoltartására szolgál. Leggyakrabban kiskertek, gyümölcsösök, erdők, telkek védelmére használják.

 

A vadháló tulajdonképpen acélhuzal speciális összecsomózásával előállított, drótfonat kerítés.

 

Sokféle méretben kapható, mind a magasságot, mind pedig az acélhuzal vastagságát tekintve. Ez utóbbinak nagy szerepe van a kerítés szakítószilárdságában, amit még az oszloptávolság is befolyásol.

 

Az ideális méret kiválasztásához azt kell átgondolni, hogy milyen állatok fordulhatnak elő azon a területen, ahol területünket védeni szeretnénk. Ha elsősorban nyulak, vagy egyéb, kis testű állatok jelentik a veszélyt, akkor érdemes a leggyengébb és ezért legolcsóbb megoldást választani. A legerősebb vadhálóra akkor van szükség, ha nagytestű állatok is vannak a környéken. A legnagyobb próbatételt egy vadháló számára a vaddisznó jelentheti, de a nagy szakítószilárdságú, jól felszerelt hálók kiállják a vaddisznó próbálkozásait. Különösen, ha földbe tüskézéssel van megerősítve a kerítés alja.

 

Cégünk, a Simer-95 Bt. nagyon nagy méretválasztékban állít elő vadhálót, miskolci üzemében. Nagy termelőkapacitással és raktárral rendelkezünk, így ipari volumenű megrendeléseket is ki tudunk elégíteni, várakozás nélkül. Köszönhetően saját gyárunknak, termelői áron tudjuk értékesíteni a vadhálókat.

 

Tegyen egy próbát, kérjen árajánlatot az „Üzenetküldő" menüpont alatt! Az üzenet részbe kérjük írja be a vadháló méreteit!

 

 

Bejelentkezés • Regisztráció0620/436-8743 • simer95@citromail.hu • Általános Szerződési Feltételek • Adatvédelmi szabályzat

 

Webdesign: IT PROGRESS Kft. - 2020

 

VÁLTÁS ASZTALI NÉZETRE